Artikulation’s ekspert i kommunikation Annette Bjerre Ryhede var på jagt efter en ny hjemmeside der kunne styrke hendes visuelle identitet og tilføje hendes nye produkt: online kurser.

Dette fandt hun hos Brand Rocket som har leveret en ny hjemmeside med et indbygget system til at publicere online kurser og modtage betaling igennem hjemmesiden. Hver kursist får ved køb sit eget login og kan gennemgå Annettes videoer og workbooks når tiden er til det.

Det var vigtigt for Annette at fortsætte det gode arbejde med at modtage tilmeldinger til hendes populære nyhedsbrev og der findes derfor flere strategisk placerede tilmeldingsformularer på hjemmesiden.

Den ny hjemmeside er også bygget i et smart ‘drag and drop’ system som gør det nemt at redigere og kreere nyt indhold – helt uden kendskab til kodning.

“Du skal helt klart vælge Steffen som din hjemmeside-magiker, hvis du vil have en mand, der ikke bare går hele vejen for at sikre, at din hjemmeside er den lækreste, du nogensinde har set, men også er utrolig sød og rar at hænge ud med! Som alle ved, skal der mange møder til, fra de første idéer kommer på bordet, til man står med et færdigt site. Steffen formår at gøre det til en utrolig behagelig, rar og berigende oplevelse, fordi han simpelthen er et godt menneske, der brænder for fantastiske sites!”

Annette Bjerre Ryhede – Artikulation (Ekspert i mundtlig kommunikation)

relateret

seneste hjemmesider

black

Behov for en ny hjemmeside?

Få en helt ny hjemmeside i et unikt design der styrker din virksomheds visuelle identitet