Bifrost Danmark

Hjemmeside og logo design til nystartet iværksætter

Projektet

KUNDE: Bifrost Danmark

TYPE: B2B

DESIGN: Stilrent

CMS: WordPress

Se hjemmesiden

Løsningen

Bifrost Danmark er en nyopstartet virksomhed af Rikke Lindberg, en erfaren ejendomsudvikler med speciale i økonomi og jura. Rikke havde behov for at formidle hendes ekspertise i at føre større byggerier ud i livet, igennem en moderne hjemmeside med et højt designmæssigt niveau.

Brand Rocket har udover hjemmesiden udarbejdet den visuel identitet i form af logo design, farveprofil og skriftype kombinationen til web og print.

Rikke blev i logoprocessen præsenteret for 3 logo forslag som både var udtænkt til at fungere på print, web og til sociale medier.

Det udvalgte logo havde udover en stor udgave til print og desktopskærme også to kvadratiske variationer til sociale medier og f.eks. favicon. Det udmundede i denne visuelle identitet med flere komplementærfarver som alle er kommet i spil på hjemmesiden:

Hjemmesiden blev først designet i prototypeværktøjet Figma hvorefter den blev implementeret i WordPress. Designet har fokus på troværdighed uden at blive for seriøs og corporate. Farverne bidrager til at skabe både ro og overblik, så de besøgende nemt kan skimme siden og finde den relevante information. Den første version af hjemmesiden er en såkaldt “one-pager”, som gør det nemt at udbygge hjemmesiden løbende, i trit med at virksomheden udvikler sig.