Få WordPress ekspert hjælp

Har du en WordPress hjemmeside som du gerne vil forbedre eller udbygge med nye funktioner? Eller er din WordPress side ustabil og opfører sig mærkeligt på forskellige skærme? Så finder du hjælp her til at få det løst hurtigt og effektivt.
Fuld tid med WordPress siden
2014
Skræddersyede WordPress hjemmesider
50+

WordPress support der betaler sig

WordPress er et modent CMS system, som gør det muligt at tilbygge nye funktioner ved hjælp af plugins. Det betyder at du altid kan tilbygge ny funktionalitet – også selvom det ikke var på tegnebrættet, da hjemmesiden blev udviklet fra start.Men det kan også volde problemer, fordi der kan opstå konflikter mellem forskellige plugins eller fordi designet simpelthen ikke passer ind i din hjemmesides eksisterende visuelle udtryk.

Derfor kan det ofte betale sig at få hjælp af en WordPress ekspert, der kan løse problemerne hurtigt og effektivt, så du ikke spilder dyrebar tid på at lede efter en løsning.Du kan vælge enten at få hjælp ved at hyre mig, Steffen, til at ordne problemet fra mit kontor hurtigt og effektivt. Eller vi kan finde et tidspunkt hvor vi løser problemet sammen så du samtidigt lærer hvordan du undgår de samme problemer igen.

WordPress support

Få WordPress hjælp og support hurtigt og effektivt.

Jeg hjælper med akutte her-og-nu problemer eller udvikling af din hjemmeside på timebasis. Det kan være alt fra tunge tekniske opgaver til et løfte i design og brugervenlighed. Jeg har arbejdet med WordPress fuldtid i 7 år som gør at jeg kender de bedste og mest solide løsninger, til de fleste udfordringer.Jeg tager gerne en uforpligtende snak med dig om din WordPress hjemmeside.

WordPress oplæring og kurser

Få kompetencerne til at udvikle din WordPress hjemmeside

Jeg tilbyder alt fra 1:1 WordPress sidemandsoplæring til mere omfattende kurser for flere webansvarlige i virksomheden. Undervisningen i WordPress er en ydelse som hurtigt tjener sig ind igen, i form af sparet tid og frustrationer. Få undervisning skræddersyet til din hjemmeside og det formål din hjemmeside tjener.Du får som resultat en mere effektiv arbejdsgang, hvor du udnytter de hurtigste og mest effektive redskaber som systemet tilbyder.

WordPress instruktionsvideo

Se og gense instrukser med step-by-step forklaringer

En instruktionsvideo gennemgår de vigtigste funktioner som skal til for at administrere og opdatere din hjemmeside. Videoen varer typisk mellem 20 og 30 minutter og gennemgår for eksempel hvordan man opretter og administrerer sider, artikler, kategorier og cases.Instruktionsvideoen kan også vise hvordan i bruger specifikke funktionaliteter som er særlige for jeres hjemmeside.

Glade og tilfredse kunder

Har du et nyt projekt?

Jeg er klar på en snak om dit behov