WooCommerce ekspertise og support

Har du brug for hjælp til at oprette og administrere din webshop? Så er du kommet til det rette sted! Jeg har med 10 års WooCommerce erfaring ekspertisen til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af den solide e-handelsplatform WooCommerce.
Fuld tid med WooCommerce siden
2014
Skræddersyede WordPress hjemmesider
50+

WooCommerce support der betaler sig

WooCommerce er den mest populære løsning til at opbygge og drive en professionel webshop. WooCommerce giver en bred vifte af funktioner og udvidelsesmuligheder, der giver dig fuld kontrol over din webshop sam mulighed for at tilpasse den til dine specifikke behov.

Min ekspertise omfatter alt fra installation og konfiguration af WooCommerce til tilpasning af temaer, udvikling af tilpassede funktioner og integrering af betalingsgateways. Jeg hjælper også med at optimere din webshop for bedre ydeevne og sikkerhed, så du kan levere den bedst mulige oplevelse til dine kunder.

Teknisk WooCommerce support

Få hjælp til produkthåndtering, lagerstyring, momsopsætning, kategorisering, marketing eller noget helt andet. Jeg er klar på at svare på dine spørgsmål og guide dig igennem processen.

Styrket design og brugervenlighed

Design spiller en afgørende rolle for en webshop fordi det påvirker brugeroplevelsen, troværdigheden, konverteringsraten og den generelt giver et positivt førstehåndsindtryk af virksomheden.

Søgeoptimering og hastighed

En godt struktureret og optimeret webshop giver en bedre brugeroplevelse og hjælper søgemaskinerne med at forstå og indeksere indholdet. Det fører både til flere besøgende og flere gennemførte salg.

[ Skræddersyede webshops ]

WooCommerce cases

Terranova Finland

Hjemmeside og webshop rebranding

Olive Concept

Webshop rebranding til møbelvirksomhed

NORDIQ Nutrition

Webshop bygget til skalering til flere lande med WordPress multisite systemet

Solgar Nordic

Webshops til de nordiske lande for det etablerede kosttilskud brand Solgar

Glade og tilfredse kunder

Har du et nyt projekt?

Jeg er klar på en snak om dit behov