Grafisk design København

Brand Rocket er specialiseret i grafisk kommunikation og tilbyder en bred vifte af grafiske produkter til både online- og offline brug.

Online branding

Brand Rocket startede som et web- og grafisk design bureau i 2014 og har stor erfaring med at styrke virksomheders visuelle identiteter online.

Online branding handler om at udvide den visuelle identitet med designelementer som oftest kun findes på hjemmesider. Det kan være subtile mønstre, visuelle overgange, unikt sidelayout, animerede knapper og præsentation af billed- og videomateriale. Alt sammen med øje for at designet skal være knivskarpt på både mobil, tablet og desktop.Du får med andre ord hjælp til at begynde at kommunikere til din målgruppe, ikke kun med ord, men med visuel kommunikation.

Visuel identitet

Få hjælp til hele designprocessen fra tanke til de første streger og frem til det endelige resultat.

Design af en ny visuel identitet er en sjov proces, som kræver at der bliver stillet de rigtige spørgsmål. Det handler om at frembringe kernen i jeres fortælling. Derfor begynder processen med en dialog om hvem i er, jeres kultur, jeres historie og ikke mindst jeres løsninger, som skal gøre en forskel for jeres unikke målgruppe.

Grafiske elementer

Processen ender som oftest ud i en samlet pakke af forskellige design elementer. En ny eller opgraderet visuel identitet vil ofte indebære:

Farveprofil
Typografi
Logo design
E-mail signatur

Grafisk design til trykte medier

Få professionelt design til trykte materialer der skaber opmærksomhed på dit brand og efterlader et varigt indtryk.

Logo design
Visitkort design
Brochurer & foldere
Infografik
Emballage design

Glade og tilfredse kunder

Har du et nyt projekt?

Jeg er klar på en snak om dit behov