Ubberup Højskole

Ny og moderne hjemmeside med øje for den unge generation.

Ubberup Højskole havde behov for en ny og mere moderne hjemmeside, der i højere grad talte til et yngre publikum.

Projektet

KUNDE: Ubberup Højskole

TYPE: Uddannelse

DESIGN: Moderne

CMS: WordPress

Se hjemmesiden

Løsningen

Ubberup Højskole henvendte sig til Brand Rocket med ønsket om en hjemmeside der var moderne og talte mere til et yngre publikum end hidtil. Samtidigt var ønsket at rydde op i hjemmesiden’s mange sider for både at lette administrationen og samtidigt forenkle fortællingen som den besøgende oplevede.

Hjemmesiden som er bygget i WordPress har fået større fokus på kurserne for de 4 sæsoner som har fået forenklet tilmeldingsprocessen. Derudover er den omfattende livsstilsblog blevet langt nemmere at navigere og udforske.

Særligt har siden med Ubberup Højskole’s imponerende udvalg af fag fået et designmæssigt løft samt en navigationsbar som scroller til de forskellige temaer.

Til oplæringen har Ubberup modtaget en instruktionsvideo som både gør det nemt at gense forskellige handlinger, mindsker fejl og gør det nemt at videregive viden til flere medarbejdere.

“Tusinde tak, Steffen – ikke mindst for din tålmodighed! Alle her på højskolen er vildt begejstrede for resultatet 🙂 Man bliver simpelthen i godt humør, når man klikker ind på hjemmesiden.”

BIBI KIRKEGAARD – UBBERUP HØJSKOLE (Kommunikationsmedarbejder)