Frontend design til 60 nyhedshjemmesider i Finland

Prisvindende digitalt design

Brand Rocket har assisteret Anna Thurfjell Design ApS med et succesfuldt online designsystem for den Finske mediekoncern Mediatalo Keskisuomalainen.

Projektet er ledet og designet af Anna Thurfjell design.

Projektet

KUNDE: Anna Thurfjell Design Aps

TYPE: Frontend design og Figma ekspertise

SOFTWARE: Figma

Gå til ksml.fi

Assistance til prisvindende design for Anna Thurfjell Design Aps for den finske mediekoncern MediataloKeskisuomalinen

Brand Rocket har hjulpet Anna Thurfjell Design Studio med den massive opgave at bygge et designsystem til 60 online aviser i Finland. Designsystemet, som allerede er taget i brug i dag, omfatter alt fra regionale aviser til by- og lokalaviser i det centrale Finland.

Målet med projektet har især været at kunne dele historier hurtigere på tværs af hele koncernen. Men designsystemet har i høj grad også bidraget til at øge læsbarheden og brugervenligheden. Resultatet er et nyt design der er mere åbent og visuelt appellerende end tidligere.

Brand Rocket’s rolle har primært bestået af at bidrage med sin Figma ekpertise til opbygning af komponenter for det strømlinede designsystem til mobil og desktop samt UX Design til navigation og ikoner.

Stor tak til Anna Thurfjell for at bringe mig ombord på projektet.

Senest har designsystemet vundet en Red Dot Award i kategorien “Brands & Communication Design 2023”.

Gå til red-dot.org

Anna Thurfjell Design Studio

Anna Thurfjell som har ledet projektet har en dyb forståelse for digitale læseres vaner og hvordan brugervenlighed og storytelling påvirker hvordan indhold skal struktureres.

Anna har en stor viden om typografi som, kombineret med hendes mangeårige erfaring fra både Svenska Dagbladet, Jyllandsposten og JP/Politikens Hus, gør hende til en anerkendt ekspert i hendes felt.

annathurfjell.com