NORDIQ Nutrition

Styrket visuel identitet og webshop platform til NORDIQ Nutrition.

Med et behov for en ny hjemmeside platform egnet til ekspansion til flere lande henvendte Nordiq Nutrition sig til Brand Rocket.

Projektet

KUNDE: NORDIQ Nutrition

TYPE: B2C Webshop

DESIGN: Maskulint og moderne

CMS: WordPress

nordiqnutrition.comnordiqnutrition.fi

Løsningen

Nordiq Nutrition henvendte sig til Brand Rocket med ønsket om en hjemmeside platform som både var egnet til ekspansion til flere lande, var lettere at administrere og som samtidigt løftede designet til et mere moderne udtryk.

Hjemmesiden som er bygget i WordPress er blevet betragteligt lettere at administrere, udbygge og opdatere. Derfor kan Nordiq Nutrition både opleve større glæde ved at arbejde med hjemmesiden, men samtidigt også spare penge som de ellers ville have brugt på support. Oplæringen er foregået igennem en instruktionsvideo som både gør det nemt at gense forskellige funktioner, mindsker fejl og gør det nemt at overdrage hjemmeside ansvaret til nye medarbejdere.

Hjemmesiden er derudover bygget som et ”Multisite” hvilket betyder at det er nemt at kopiere hele hjemmesiden til brug i et nyt land. På den måde kan Nordiq Nutrition hurtigt og med lave driftsomkostninger ekspandere til nye lande. Fordelene ved den samlede platform er bl.a.:

  • Mindre administration
  • Hurtig deling af ny funktionalitet på tværs af hjemmesiderne
  • Færre serveromkostninger
  • En sammenhængene visuel identitet på tværs af lande
  • Nem tilføjelse af nye hjemmesider

Resultatet blev en hjemmeside med indbygget webshop og med en opfrisket visuel identitet som skal booste Nordiq Nutrition’s succes online. Lige nu er den finske og internationale hjemmeside lanceret og planen er at lancere i endnu flere lande i den kommende fremtid.