Analytisk arbejde

Søgeoptimering handler om intelligent brug af den data du har til rådighed om din hjemmesides besøgende. Analyse af organiske søgeord, landingsider og segmenter giver indblik i dine besøgende og deres adfærd.

KEI – De rette nøgleord

KEI står for Keyword Effectivess Index og bruger antallet af globale søgninger af et nøgleord og dets konkurrence til at give et estimat af dets potentielle effektivitet. Des højere et KEI des bedre, fordi søgeantallet vil være relativt højt imens konkurrencen vil være lav.

Link building & struktur

Søgeoptimering handler i høj grad om hvordan der linkes til og fra din hjemmeside. Få indblik i hvor din målgruppe er aktive online og få hjælp til at bruge den viden til at skabe mere trafik. Se også hvordan dine konkurrenter skaber deres trafik.

search engine optimization

Søgeoptimering skaber værdi

Søgeoptimering skaber mertrafik og dermed nye kunder til din forretning.

Øg din rangering i søgemaskinerne

Hastighedsoptimering

Googles søge-algoritme benytter din hjemmesides hastighed til at vurdere dens placering i søgninger. Des hurtigere des bedre. Brand Rocket benytter en række teknikker til at øge din hjemmesides hastighed.

Social media popularitet

Sociale medier er blevet et parameter i din søge rangering. Des større engagement og aktivitet des bedre rangering i søgninger.

Søgeoptimering og synlighed

Søgeoptimering handler om at hjælpe søgemaskinerne med at finde vej. Et sitemap med rangeringen af dine sider hjælper søgerobotter med at indexere og prioritere dine sider. Dine søgeord skal samtidigt være godt repræsenteret på hele din hjemmeside.

Rangering

Se hvordan dine sider rangerer på dine nøgleord og vurdering dine resultater side om side op mod dine nærmeste konkurrenter. Rangeringsanalyse kan give dig indsigt i hvilke sider der fungerer bedst og hvilke der skal forbedres.

Return on investment

Søgeoptimering betaler sig idet din investering går specifikt til at skabe mertrafik og dermed nye kunder til din forretning.

Pakken inkluderer:

Analyse og udvælgelse af KEI optimerede søgeord

Et 4 ugers søgeoptimeringsforløb

Status før og efter indsatsen

Optimering af 5 sider

Handlingsplan for den fremtidige SEO indsatsen

En søgeoptimeringsopstartspakke koster 9500,- ex moms.

Kontakt nu og hør mere

black

Wordpress hjælp

Brand Rocket er WordPress specialist og tilbyder alt fra generel WordPress hjælp og teknisk support til re-design og udvikling af nuværende WordPress hjemmesider