Få WordPress ekspert hjælp

Har du en WordPress hjemmeside som du gerne vil forbedre eller udbygge med nye funktioner? Eller er din WordPress side ustabil og opfører sig mærkeligt på forskellige skærme? Så finder du hjælp her til at få det løst hurtigt og effektivt.

WordPress er et modent CMS system, som gør det muligt at tilbygge nye funktioner ved hjælp af plugins. Det betyder at du altid kan tilbygge ny funktionalitet – også selvom det ikke var på tegnebrættet, da hjemmesiden blev udviklet fra start.

Men det kan også volde problemer, fordi der kan opstå konflikter mellem forskellige plugins eller fordi designet simpelthen ikke passer ind i din hjemmesides eksisterende visuelle udtryk.

Derfor kan det ofte betale sig at få hjælp af en WordPress ekspert, der kan løse problemerne hurtigt og effektivt, så du ikke spilder dyrebar tid på at lede efter en løsning.

Du kan vælge enten at få hjælp ved at hyre mig, Steffen, til at ordne problemet fra mit kontor hurtigt og effektivt. Eller vi kan finde et tidspunkt hvor vi løser problemet sammen så du samtidigt lærer hvordan du undgår de samme problemer igen.

WordPress hjælp til en lang række opgaver

Akut WordPress hjælp

Automatisering af workflows og lead generering

Implementering af webshop

Flytning af WordPress til en hurtigere server

Styling og opsætning af avancerede plugins

WordPress oplæring og kurser

Jeg tilbyder alt fra 1:1 WordPress sidemandsoplæring til mere omfattende kurser for flere webansvarlige i virksomheden. Undervisningen i WordPress er en ydelse som hurtigt tjener sig ind igen, i form af sparet tid og frustrationer. Få undervisning skræddersyet til din hjemmeside og det formål din hjemmeside tjener.  Du får som resultat en mere effektiv arbejdsgang, hvor du udnytter de hurtigste og mest effektive redskaber som systemet tilbyder.

Min erfaring stammer fra 4 års fuldtidsarbejde i WordPress. Jeg har undervist på kurser for ledige hos firmaet ’IT-Kompetence’, til flere WordPress meetups og hos mange forskellige virksomheder som har haft brug for bedre kendskab til deres WordPress tema og plugins.

Jeg tager gerne en uforpligtende snak med dig om din WordPress hjemmeside.

Brand Rocket har ekspertise i en lang række WordPress plugins og systemer, herunder:

wordpress hjælp

Woocommerce, Visual Composer, Revolution Slider, The Events Calendar, Optinmonster, Yoast SEO, Mailchimp, WP Rocket, Gravity Forms, Zapier, CoSchedule, wpmudev, Polylang og mange flere

Referencer

Brand Rocket har skabt værdi for følgende kunder.

Kunderne udtaler