Specialist i online visuel kommunikation

Brand Rocket er specialiseret i online branding men tilbyder også en bred vifte af grafiske produkter til både online- og offline brug.

Logo design

Visitkort design

Brochurer & foldere

Infografik

Emballage design

Online branding

Brand Rocket startede som et web- og grafisk design bureau i 2014 og har derfor stor erfaring med at styrke virksomheders visuelle identiteter online.

Online branding handler om at udvide den visuelle identitet med designelementer som oftest kun findes på hjemmesider. Det kan være subtile mønstre, visuelle overgange, unikt sidelayout, animerede knapper og præsentation af billed- og videomateriale. Alt sammen med øje for at designet skal være knivskarpt på både mobil, tablet og desktop.

Du får med andre ord hjælp til at begynde at kommunikere til din målgruppe, ikke kun med ord, men med visuel kommunikation.

Visuel identitet

Få hjælp til hele designprocessen fra tanke til de første streger og frem til det endelige resultat.

Design af en ny visuel identitet er en sjov proces, som kræver at der bliver stillet de rigtige spørgsmål. Det handler om at frembringe kernen i jeres fortælling. Derfor begynder processen med en dialog om hvem i er, jeres kultur, jeres historie og ikke mindst jeres løsninger, som skal gøre en forskel for jeres unikke målgruppe.

Grafiske elementer

Processen ender som oftest ud i en samlet pakke af forskellige design elementer. En ny eller opgraderet visuel identitet vil ofte indebære:

Farveprofil

Typografi / Skrifttyper

Logo design

E-mail signatur