Brand Rocket tilbyder

Brand Rocket er en web- og marketing virksomhed som hjælper virksomheder med at styrke deres brands både off- og online.

Brand Rocket benytter de nyeste teknologier og følger de seneste trends, der sikrer at løsningerne er både solide og fremtidssikre.

Steffen Gammelgaard

Steffen Gammelgaard ejer Brand Rocket og er både fungerende grafisk designer og webudvikler i virksomheden. Steffen har en kandidatuddannelse i læring og forandringsprocesser i rygsækken og har tidligere arbejdet som sundheds- og arbejdsmiljøkonsulent før han startede Brand Rocket.

“Jeg brænder stadig for læring og udvikling, og bruger i dag min viden om udvikling af organisationer når jeg møder nye kunder og skal implementere funktionalitet som sparer dem tid i hverdagen.”

Udover at designe logoer og nye hjemmesider er Steffen en erfaren formidler og har tidligere undervist på Københavns Ungdomsskoler, kurser for voksne ledige og lejlighedsvist til forskellige WordPress Meetups.

ny hjemmeside

SKRÆDDERSYET DESIGN, SMART FUNTIONALITET

Målet er simpelt, Brand Rocket vil skabe stærke brands der bliver genkendt og bringe dem online.

Brand Rocket's platform

Visuel sammenhængskraft

Et brand skal kunne genkendes både online og i den fysiske verden. Brand Rocket styrker den visuelle identitet og sørger for at virksomheden genkendes om end det ses på visitkortet, hjemmesiden, YouTube kanalen eller Powerpoint præsentationen.

Funktionelt design

Design skal bidrage positivt til formidling af dit budskab og salg af dit produkt. Online kommunikation er ikke kunst, det har et vigtigt formål og skal først og fremmest bidrage positivt til virksomhedens bundlinje.

Skræddersyede løsninger

Alle virksomheder er unikke og skal derfor henvende sig til sin målgruppe på sin egen måde. Brand Rocket er specialiseret i at styrke visuelle identiteter ved at designe unikke løsninger der står ud fra mængden og skaber opmærksomhed.

black

Skal dit brand imponere?

Se konkrete cases og læs mere om hvad Brand Rocket tilbyder