I en travl hverdag kan det være svært at nå alt – inklusiv at udsende opdateringer på dine sociale medier. Derfor er det praktisk med et redskab bygget specifikt til formålet.

Her er to gode redskaber som hjælper dig til at planlægge udgivelsen af dine opdateringer på sociale medier.

buffer social media planner

Buffer – Billig og nem at bruge

For en mindre virksomhed er Buffer et perfekt redskab: Skåret helt ind til benet og perfekt til at planlægge dine fremtidige opdateringer på sociale medier.

Du kan endda komme rigtig langt med gratis versionen.

Med en Buffer Awesome konto kan du bruge følgende medier:

  • Twitter profile
  • Facebook profile
  • Facebook Page
  • Google+ Page
  • LinkedIn profile
  • LinkedIn Page
  • App.net profile

Hvad med WordPress integration?

Buffer har ikke bygget deres eget plugin til WordPress, men der findes et plugin som automatisk overfører dine nyheder (indlæg) til Buffer så de er klar til planlagt udgivelse.

WordPress to Buffer plugin

Du kan også hente en Buffer browser extension som gør det nemt at dele indhold du finder på farten.

 

coschedule marketing planlægning

Coschedule – Den avancerede løsning

Det mere avancerede redskab som er perfekt til marketingteams der har brug for at samarbejde. Coschedule giver dig mulighed for at lave dine egne workflows så du sikrer konsekvens i din markedsføring.

Med Coschedule kan du udover at automatisere dine opdateringer på sociale medier også planlægge udgivelse af indhold, planlægge events, udsende e-mails og meget mere.

En smart feature er at Coschedule kan bestemme hvilket tidspunkt på dagen dine opdateringer bliver udgivet, ud fra eksisterende viden om hvornår dine følgere er mest aktive. Dermed får du det højest mulige engagement ud af dine opdateringer.

Coschedule integrerer med de samme medier som Buffer plus en masse andre.

Hvad med WordPress integration?

CoSchedule har bygget deres eget WordPress plugin så du kan planlægge dine opdateringer helt uden at forlade dit WordPress kontrolpanel.

Coschedule plugin


Coschedule har ligesom Buffer en browser extension til deling af indhold.

Du er også velkommen til at tage kontakt til mig og få hjælp til at vælge det rette redskab for dig og dine marketing platforme.