“Punktum dk” er det nye navn for DK Hostmaster, som er en non-profit virksomhed, der er ansvarlig for at registrere og vedligeholde danske domænenavne under “.dk” topdomænet. Virksomheden blev etableret i 1999 og har siden da været ansvarlig for at registrere over en million .dk-domæner.

Navneskiftet skete den 1. April 2023, og er en del af en større rebranding-kampagne, som også inkluderer en opdatering af virksomhedens visuelle identitet og hjemmeside. Ifølge virksomheden er navneskiftet en måde at signalere en mere moderne og agil tilgang til deres arbejde og til at gøre det nemmere for brugerne at huske deres navn.

Selvom navnet har ændret sig, vil virksomhedens funktioner og opgaver fortsat være de samme. Punktum dk vil stadig være ansvarlig for at sikre stabiliteten og sikkerheden af .dk topdomænet, håndtere registreringer og administration af domæner og tage sig af juridiske spørgsmål vedrørende domæner.

For dig som eksisterende .dk-domæneejere vil navneskiftet ikke påvirke dine domæner, som fortsat vil være gyldige og fungere som normalt.