terranova hjemmeside

Terranova Danmark ønskede en ny og mere moderne hjemmeside til at præsentere de mange veganske produkter som virksomheden udbyder. Hjemmesiden henvender sig både til forhandlere af produktet og nysgerrige kunder som ønsker at købe produktet.

Brand Rocket påtog sig opgaven i samarbejde med virksomheden Skriv Klart som består af Rikke og Kirstine, begge specialister i sprog og kommunikation. Skriv Klart stod for at skabe de klare budskaber og skrive teksterne til hjemmesiden imens Steffen hos Brand Rocket stod for design og udvikling af hjemmesiden.

Resultatet blev en hjemmeside med fokus på tre områder: Produktets gode egenskaber, historien bag produktet og de priser som produktet har vundet. Hjemmesiden fik også tilføjede et landekort som gør det nemt at finde den nærmeste lokale forhandler.

For at gøre de mange produkter mere overskuelige blev de opdelt i 6 spiselige kategorier. Derudover blev der på hver enkelt produktside tilføjet relaterede produkter, mulighed for deling på sociale medier og nem adgang til at finde butikker eller webshops.

relateret

seneste hjemmesider