Nine Haubirk hjemmeside

Gå til ninehaubirk.dk

Business coach Nine Haubirk var på udkig efter en designer som kunne hjælpe hende med at forvandle hendes corporate brand ‘2navigate’ til et personligt brand ‘Nine Haubirk’.

Nine ønskede i den forbindelse også et nyt logo som formidlede hendes kerneydelse: Kommunikation.

Løsningen fandt hun hos Brand Rocket som var klar på at være fleksibel og agere sparringspartner i forvandlingsprocessen, som krævede afprøvning af forskellige ideer for i sidste ende at kunne skabe det helt rigtige udtryk.

Udover formidling af Nine’s ydelser skal hjemmesiden fungere som marketingplatform hvor Nine kan publicere nyheder som kan deles på de sociale medier. For at understøtte formidlingen af nyhederne er der også tilbygget såkaldte ‘Browser push notifikationer’ hvor besøgende kan tilmelde sig nyheder som vises direkte i browseren med det samme de udgives.

“Jeg valgte, på anbefaling, at bruge Steffen Gammelgaard i forbindelse med oprettelsen af min nye hjemmeside. Det var bestemt et godt valg!

Steffen var hele vejen igennem forløbet professionel, lyttende, flexibel og ikke mindst tålmodig. Jeg er ikke i tvivl om at han er ekspert på sit område og han evnede at bruge en rolig, ærlig og coachende tilgang til mig som kunde.

Det der gør Steffen unik,og gjorde mig særlig tryg undervejs var, at han inddrog mig meget tæt i processen, således at det endelige resultat blev 100% til min tilfredshed.

Jeg er absolut tilfreds med mit samarbejde med Steffen, og jeg vil til hver en tid anbefale ham til andre der skal have lavet en professionel hjemmeside.”

Nine Haubirk (Business coach)

Nine Haubirk - Logo design

Nyt logo design med virksomhedsfarver og ny skrifttype til grafisk materiale og web.

relateret

seneste hjemmesider

black

Behov for en ny hjemmeside?

Få en helt ny hjemmeside i et unikt design der styrker din virksomheds visuelle identitet