teto-portfolio-1900x998

Tegnsprogstolkefirmaet TETO.nu havde behov for en ny hjemmeside der fungerede optimalt på mobilen og i højere grad fremviste virksomhedens professionalisme.

Layoutet tager udgangspunkt i virksomhedens visuelle identitet som indebærer skarpe linjer og en minimalistisk farveprofil med blå og grå nuancer.

Hjemmesidens indhold er i høj grad baseret på fotografier som både viser tolkesituationer og præsenterer virksomhedens medarbejdere på en professionel men også afslappet måde. Dette var vigtigt idet tolkene er i meget tæt kontakt med kunderne i deres hverdags og arbejdsliv.

Der var også behov for en forbedring af bestillingsformularen som nu fungerer optimalt på mobil og tablet.

“Vi har i TETO.nu, brugt Brand Rocket til at designe vores nye hjemmeside. Brand Rocket var utrolig god til at integrere vores ønsker og behov ind i udviklingen af hjemmesiden.
Vi blev inddraget uden at føle at vi skulle lave det hårde arbejde. Hjemmesiden blev præcis som vi ønskede det og vi har oplevet at få al den support og efterfølgende hjælp vi har haft brug for.
Vi kan sagtens anbefale at bruge Brand Rocket, til alt fra udvikling af hjemmeside, søgemaskineoptimering af eksisterende hjemmeside, til diverse layout-opgaver og sikkert også meget andet.”

Emilie Lykfeldt – TETO.nu (PR ansvarlig)

relateret

seneste hjemmesider

black

Behov for en ny hjemmeside?

Få en helt ny hjemmeside i et unikt design der styrker din virksomheds visuelle identitet