keingart hjemmeside

I forbindelse med kåringen af Keingart arkitekterne som verdensmestre i at skabe aktiverende rum, var der behov for et løfte af hjemmesiden og virksomhedens visuelle identitet.

Samtidigt med udviklingen af denne nye hjemmeside har virksomheden også skiftet til et mere internationalt navn og fået udarbejdet nyt logo, designet af “monotone” og Mille Art Design.

Brand Rocket påtog sig opgaven for at skabe en moderne hjemmeside der satte fokus på det vigtigste: den aktiverende arkitektur. Designet underbygger de flotte arkitektoniske projekter med dynamiske effekter, som giver en levende hjemmeside ligesom Keingart’s aktiverende arkitektur.

For at underbygge virksomhedens nye visuelle stil er der elementer fra logoet på de forskellige sider samt et gennemgående farvetema for hver enkelt projekt.

Ekstra funtionalitet under kølerhjelmen

Hjemmesiden har fået tilbygget en række ekstra funktioner såsom indstillinger til ændring af farver på de enkelte projekter samt en fakta oversigt som beskriver de tekniske detaljer om projekterne.

For at gøre det nemt at tilføje nye projekter er der udviklet brugervenlige menuer hvor informationerne blot skal tilføjes de enkelte projekter.

relateret

seneste hjemmesider

black

Behov for en ny hjemmeside?

Få en helt ny hjemmeside i et unikt design der styrker din virksomheds visuelle identitet