Food Improve hjemmeside

Gå til foodimprove.comSe kostplanen

Food Improve ønskede en ny moderne hjemmeside og et skræddersyet user interface design til den nyudviklede kostplan til fodboldspillere.

Resultatet er en online kostplan som kan bruges på alle platforme og gør brug af den nyeste teknologi. Designet af kostplanen er lavet ud fra høj brugervenlighed, nem klikbarhed og overskuelighed. Målet har været at gøre den meget krævende mængde af information nemmere at indtaste. Det har resulteret i at der næsten ingen intastningsfelter findes, så mobil-brugere med lethed kan indsætte alle sine data uden brug af mobiltastaturet.

Indtastningsfelter som checkboxes og radio buttons er lavet til store knapper som er nemme at trykke på og giver visuel feedback til brugeren. Samtidigt er indtastning af tal til fx alder og vægt lavet til sliders, så de nemt kan indtastes ved brug af sin finger fremfor tastaturet.

Kostplanen har en lang række udregninger som inkluderer alt fra kropsdata til madvaner og ønsket om enten vægtttab, præstationsoptimering eller øget muskelmasse. Derudover er der indbygget en række advarsler som giver brugeren hjælp undervejs til at tilpasse sin kostplan, så den understøtter brugerens rejse mod sit ønskede mål.

Hjemmesiden indeholder også en blog sektion, referencer med historier fra fodboldspillere og abonnementsbetaling.

food improve hjemmeside

relateret

seneste hjemmesider

black

Behov for en ny hjemmeside?

Få en helt ny hjemmeside i et unikt design der styrker din virksomheds visuelle identitet