Udnytter din virksomhed potentialet i e-mail marketing?

Hvis svaret er nej, så misser din virksomhed et massivt marketing potentiale der kan skabe ekstra trafik og generere mere salg til din forretning.

For at din virksomhed skal få succes med online marketing, skal du først og fremmest huske på, at der er lang vej fra en førstegangsbesøgende på din hjemmeside til et reelt salg.

I praksis handler det om at få dine besøgendes kontaktoplysninger og her er e-mailen helt central.

Med en gennemført e-mail marketing strategi, kan du konvertere nye besøgende på din hjemmeside til betalende kunder. På denne måde udnytter du din hjemmesides fulde potentiale.

Professionel e-mail marketing

Få hjælp hele vejen fra sparring til opsætning på din hjemmeside

Sparring og rådgivning

Du får sparring og rådgivning til at udforme en effektiv e-mail marketing strategi som booster tilmeldingerne til dit nyhedsbrev og giver dig en direkte vej til at kommunikere med nye potentielle kunder.

E-mail marketing platform

Du får opsat din e-mail marketing platform som for eksempel Mailchimp ud fra best practice. Platformen optimeres til konvertering og designes med øje for din virksomheds visuelle identitet.

Nyeste lead-genererings software

Du får hjælp til den tekniske opsætning på din hjemmeside i form af konverteringssider, intelligente popups, slideins og formularer til effektiv lead generering.

Lead Magnet

Du får hjælp til at udvikle en Lead Magnet som er relevant for lige præcis din målgruppe, så du sikrer at modtagerne af dit nyhedsbrev faktisk lytter og læser dit budskab.

Er du interesseret i e-mail marketing?

Få en uforpligtende snak om mulighederne for din virksomhed

white

Vil du vide mere?

Læs mere om de tekniske mulighederne indenfor e-mail marketing nedenfor

Udnyt den nyeste e-mail marketing teknologi

A/B Testing

A/B testing hjælper dig med at blive klogere på hvad der virker for din målgruppe. Sammenlign konverteringsrater og vælg den marketing strategi som er mest effektiv.

Sidespecifik målretning

Opsæt forskellige e-mail kampagner målrettet specifikke besøgende baseret på hvilken side de besøger.

Automatisering

Opsætningen af en automatiseret e-mail serie sparer dig tid i hverdagen og sikrer et stabilt flow af mails til dine potentielle kunder.

Exit-intent technology

Mange besøgende på din hjemmeside ser kun én enkelt side før de forlader den igen. Sørg derfor for at de skriver sig op til dit nyhedsbrev inden de forsvinder.

Monster links

Popups som åbnes ved at klikke på et link har en langt højere succesrate for tilmeldinger.

Mobil popups

Popups opsat specifikt til mobilen med tilpassede regler for visning sikrer en højere tilmeldingsprocent.