Brand Rocket nyt

Brand Rocket på Wordcamp Danmark 2015

Wordcamp Danmark er en årlig begivenhed som omhandler CMS systemet WordPress. I år giver Brand Rocket’s Steffen Gammelgaard en præsentation omhandlende den såkaldte Theme Customiser.

Wordcamp Danmark afholdes d. 3.-4- oktober og der er stadig ledige pladser tilbage. Hvis du endnu ikke har oplevet en Wordcamp så er chancen her nu, gå ind på hjemmesiden og tilmeld dig.

Oplæg om Theme Customiser

Theme Customiser er det nyeste options system som gør det muligt at se sine ændringer i et live preview vindue før rettelserne implementeres i hjemmesiden. Teamet bag WordPress har besluttet at dette er den nye standard og har derfor gjort det påkrævet at bruge Theme Customiser i nye temaer oploaded til WordPress.org.

screenshot-customiser-medium

Oplægget er for nybegyndere i Theme Customiser og afholdes på engelsk. Viden om PHP og Javascript er en fordel men ikke en nødvendighed.

Steffen Gammelgaard giver sit oplæg til Wordcamp Danmark lørdag d. 3. oktober kl. 11.00 på Press sporet. Se hele programmet.

Kom med til en sjov og lærerig weekend! 😀

Forfatter info

Steffen Gammelgaard

Steffen Gammelgaard er nysgerrig på alt der vedrører online marketing, webdesign og e-commerce. Steffen er Brand Rocket's webdesigner og grafiker og sætter derfor en ære i at finde og afprøve de nyeste værktøjer.

Skriv et svar